TICKETS
INFO
MERCHANDISE
FOTO
OBSTAKELS
TRAINING
VIDEO
GROEPEN
FAQ
Regular Wave
Sold 82%

Wat is Titan Swim?

Titan Swim is een 1 km lange zwemwedstrijd in open water, uniek door zijn 15 gigantische drijvende opblaasbare obstakels. Het combineert de uitdaging van zwemmen met het plezier en de spanning van een hindernisparcours.

Waar is Titan Swim?

Domein de Lilse Bergen
 Strandweg 6 – 2275 Lille (Gierle)
Klik hier voor coördinatie
Ontdek hier de route van Titan Swim 2024

Wanneer is Titan Swim?

Zondag 18 augustus 2024
10u00 – 19u00

Wat is inbegrepen in je ticket?

Q: Waar en wanneer vinden de Titan Events plaats?

A: Alle evenementen vinden plaats op domein de Lilse Bergen te Gierle. Titan Air is op 26 mei 2024, Titan Swim op 18 augustus 2024, en Titan Run op 6 oktober 2024.

Q: Zijn de evenementen geschikt voor alle leeftijden?

A: Titan Air en Titan Run hebben family waves voor ouders en kinderen vanaf 6 jaar. Titan Swim is vanwege de aard en uitdaging  meer geschikt voor oudere kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen.

Q: Moet ik een ervaren sporter zijn om deel te nemen?

A: Nee, onze evenementen zijn ontworpen om uitdagend maar haalbaar te zijn voor deelnemers van alle niveaus. Je kunt de evenementen op eigen tempo voltooien.

Q: Zijn er kleedkamers beschikbaar?

A: Ja, bij alle Titan Events zijn kleedkamers beschikbaar voor deelnemers om zich om te kleden voor en na het evenement.

Q: Zijn er douches aanwezig?

A: Neen, er zijn geen douchefaciliteiten beschikbaar. Wel eindigen we steeds met een waterobstakel zodat je netjes aankomt.

Q: Is er merchandise te koop tijdens de evenementen?

A: Ja, we hebben een verscheidenheid aan Titan Events-merchandise beschikbaar, inclusief kleding, accessoires en herinneringsartikelen.

Q: Mogen er supporters komen kijken?

A: Ja, supporters zijn van harte welkom! Er zijn specifieke zones waar ze de actie goed kunnen volgen en aanmoedigen. Supporters betalen de reguliere entree van de Lilse Bergen en kunnen ook genieten van al de faciliteiten die de Lilse Bergen te bieden heeft.

Q: Waar kan ik parkeren?

A: Er is parkeergelegenheid beschikbaar dicht bij de evenementenlocatie. Volg de borden en instructies van de parkeerbegeleiders bij aankomst.

Q: Welke kledij wordt aangeraden voor de evenementen?

A: Voor Titan Run raden we sportkleding aan die vuil mag worden en goede loopschoenen. Voor Titan Swim is een comfortabel zwempak en eventueel een wetsuit aan te raden, afhankelijk van het weer. Voor Titan Air zijn sportkleding en sportschoenen geschikt. Denk ook aan een extra set kleding voor na het evenement.

Q: Ben ik verzekerd tijdens de Titan Events?

A: Ja, er is een verzekeringsdekking, maar het is belangrijk om de details te begrijpen:

De organisatie van Titan Events heeft een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid. Dit betekent dat als je schade lijdt als gevolg van een fout van de organisatie (bijvoorbeeld een slecht bevestigd obstakel dat loskomt en jou raakt), de verzekering van de organisatie deze schade dekt.

Voor persoonlijke ongevallen die plaatsvinden tijdens het evenement maar niet direct te wijten zijn aan een fout van de organisatie, valt de dekking niet onder onze verzekering. Dit omvat bijvoorbeeld blessures die je oploopt tijdens het lopen of op het obstakel zonder een rechtstreekse constructiefout. We raden alle deelnemers aan om hun persoonlijke (familiale) verzekering of sportongevallenverzekering te raadplegen. Dit zorgt ervoor dat je gedekt bent voor situaties die buiten de verantwoordelijkheid van de organisatie vallen.