TICKETS
INFO
MERCHANDISE
FOTO
OBSTAKELS
TRAINING
VIDEO
GROEPEN
FAQ
Tickets sold
Sold 91%

Wat is Titan Air?

Titan Air is een obstakel loop van 5 km.  
Loop, spring, klim en duik over 15 gigantische opblaasobstakels. 
Titan Air staat in het teken van plezier.

Waar is Titan Air?

Domein de Lilse Bergen
 Strandweg 6 – 2275 Lille (Gierle)
Klik hier voor coördinatie
Ontdek hier de route van Titan Air 2024

Wanneer is Titan Air?

Zondag 26 mei 2024
10u00 – 19u00

Wat is inbegrepen in je ticket?

Q: Waar en wanneer vinden de Titan Events plaats?

A: Alle evenementen vinden plaats op domein de Lilse Bergen te Gierle. Titan Air is op 26 mei 2024, Titan Swim op 18 augustus 2024, en Titan Run op 6 oktober 2024.

Q: Zijn de evenementen geschikt voor alle leeftijden?

A: Titan Air en Titan Run hebben family waves voor ouders en kinderen vanaf 6 jaar. Titan Swim is vanwege de aard en uitdaging  meer geschikt voor oudere kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen.

Q: Moet ik een ervaren sporter zijn om deel te nemen?

A: Nee, onze evenementen zijn ontworpen om uitdagend maar haalbaar te zijn voor deelnemers van alle niveaus. Je kunt de evenementen op eigen tempo voltooien.

Q: Zijn er kleedkamers beschikbaar?

A: Ja, bij alle Titan Events zijn kleedkamers beschikbaar voor deelnemers om zich om te kleden voor en na het evenement.

Q: Zijn er douches aanwezig?

A: Neen, er zijn geen douchefaciliteiten beschikbaar. Wel eindigen we steeds met een waterobstakel zodat je netjes aankomt.

Q: Is er merchandise te koop tijdens de evenementen?

A: Ja, we hebben een verscheidenheid aan Titan Events-merchandise beschikbaar, inclusief kleding, accessoires en herinneringsartikelen.

Q: Mogen er supporters komen kijken?

A: Ja, supporters zijn van harte welkom! Er zijn specifieke zones waar ze de actie goed kunnen volgen en aanmoedigen. Supporters betalen de reguliere entree van de Lilse Bergen en kunnen ook genieten van al de faciliteiten die de Lilse Bergen te bieden heeft.

Q: Waar kan ik parkeren?

A: Er is parkeergelegenheid beschikbaar dicht bij de evenementenlocatie. Volg de borden en instructies van de parkeerbegeleiders bij aankomst.

Q: Welke kledij wordt aangeraden voor de evenementen?

A: Voor Titan Run raden we sportkleding aan die vuil mag worden en goede loopschoenen. Voor Titan Swim is een comfortabel zwempak en eventueel een wetsuit aan te raden, afhankelijk van het weer. Voor Titan Air zijn sportkleding en sportschoenen geschikt. Denk ook aan een extra set kleding voor na het evenement.

Q: Ben ik verzekerd tijdens de Titan Events?

A: Ja, er is een verzekeringsdekking, maar het is belangrijk om de details te begrijpen:

De organisatie van Titan Events heeft een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid. Dit betekent dat als je schade lijdt als gevolg van een fout van de organisatie (bijvoorbeeld een slecht bevestigd obstakel dat loskomt en jou raakt), de verzekering van de organisatie deze schade dekt.

Voor persoonlijke ongevallen die plaatsvinden tijdens het evenement maar niet direct te wijten zijn aan een fout van de organisatie, valt de dekking niet onder onze verzekering. Dit omvat bijvoorbeeld blessures die je oploopt tijdens het lopen of op het obstakel zonder een rechtstreekse constructiefout. We raden alle deelnemers aan om hun persoonlijke (familiale) verzekering of sportongevallenverzekering te raadplegen. Dit zorgt ervoor dat je gedekt bent voor situaties die buiten de verantwoordelijkheid van de organisatie vallen.

Q: Hoe kan ik mijn ticket nog wijzigen?

 

  1.  Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestigingsmail. Klik in deze mail op ‘Bestelling beheren’ om naar MyOrder te gaan.
  2. Ga in MyOrder naar ‘Meer acties’ hier staat de optie ‘Tickets ruilen’.
  3. Selecteer het product wat je wil wijzigen.
  4. Kies vervolgens het evenement waarvoor je jouw tegoed wil gebruiken, hierna je wordt doorgestuurd naar de shop. 
  5. In de shop kun je de nieuwe producten selecteren en wordt het tegoed van jouw oorspronkelijke bestelling afgetrokken van het nieuwe totaalbedrag.
  6. Nu kun je de nieuwe bestelling afronden en zijn de tickets omgeruild.
Q: Waar kan ik mijn ticket terugvinden als ik dit kwijt ben?

Via deze link kan je je tickets opnieuw aanvragen: https://account.paylogic.com/i-lost-my-tickets.