Titan events merchandise

Pronk meteen met je exclusieve Titan merch

Gedaan met wachten tot het event!
Het hele merchandise systeem is vernieuwd, wat je vandaag besteld, wordt volgende week verzonden.
Op die manier hoef je niet meer te wachten tot het event, of zoeken naar een voucher.

Titan Events Merchandise

Titan Events t-shirt

De Titan shirt is een gewone t-shirt (geen sport shirt) voorzien van logo op de borst en velcro op de arm. Hier kan je na het event je patch meteen op plakken.

Titan Events pet

Toon je prestaties met de Titan events pet. Deze pet is voorzien met velcro strips voor 2 patches op te plaatsen.

Titan Events tas

De Titan bag is een handige tas voor je sportmateriaal in te steken. Deze is voorzien van velcro stips om je verzamelde patches op te kleven na het event.
OPGELET: deze zit gratis inbegrepen in het seizoensticket

Titan Run t-shirt

Claim je Titan Run 2022 t-shirt. Dit is een gewoon shirt (geen sportshirt) voorzien van het Titan Run logo. Op dit shirt heb je geen mogelijkheid om je patch op te kleven, om je patch te kleven heb je Titan Events merchandise nodig.

Titan Swim t-shirt

Claim je Titan Swim 2022 t-shirt. Dit is een gewoon shirt (geen sportshirt) voorzien van het Titan Run logo. Op dit shirt heb je geen mogelijkheid om je patch op te kleven, om je patch te kleven heb je Titan Events merchandise nodig.

Titan Air t-shirt

Claim je Titan air 2022 t-shirt. Dit is een gewoon shirt (geen sportshirt) voorzien van het Titan Run logo. Op dit shirt heb je geen mogelijkheid om je patch op te kleven, om je patch te kleven heb je Titan Events merchandise nodig.