Kom jij helpen op een Titan Event?

#TitanSteward

Ontdek de voordelen van Titan Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn een cruciaal voor een goed event.
Zij zorgen voor een vlot verloop, helpen deelnemers, zijn onze ogen op het terrein en nog zoveel meer. Ontdek alle taken hier.

Vergoeding

Er zijn twee vergoedingen waar je uit kan kiezen:

Titan Gift Set​

Als je kiest voor een Titan Gift-set ontvang je een ticket voor een (ander) later event, een Titan Shirt,  een Titan Pack en Titan Bag. Dit pakket is ter waarde van €80.

Ticket

Ontvang een ticket voor een Titan Event.

Titan Shirt

Ontvang een Titan Shirt

Titan Pack

Ontvang een Titan Pack dat bestaat uit eten, drinken en een Titan Finish Patch.

Verenigingsvergoeding​

Als je deel uit maakt van een vereniging, kan je een  financiële vergoeding van €35 ontvangen voor elke dag dat je komt helpen. Daarnaast ontvang je een Titan Pack dat bestaat uit eten, drinken en een Titan Finish Patch.

Vergoeding

Ontvang een vrijwilligersvergoeding van €35.

Titan Pack

Ontvang een Titan Pack dat bestaat uit eten, drinken en een Titan Finish Patch.

1. Kies een event

2. kies een vergoeding

3. Kom bij de familie


Veel gestelde vragen

Er zijn verschillende soorten vrijwilligers.
We houden steeds rekening met je wensen, maar plaatsing kan steeds veranderen afhankelijk van de bezetting.

Soorten taken

Obstakels: je bent verantwoordelijk (samen met anderen) voor een obstakel, hier houd je de veiligheid in het oog. Je begeleidt deelnemers het obstakel correct te overwinnen. In geval van problemen meld je dit aan je zone verantwoordelijke die dit opvolgt. 

Start: Je staat aan de start om deelnemers te controleren dat ze in het juiste startvak plaats nemen. 

Finish: Je scant de bandjes van deelnemers om hun tijd te registreren.

Patches: Je overhandigt elke deelnemer zijn finisher patch, een beloning voor hun epische prestatie. 

Parking: Je houd de vlotte doorloop van het verkeer in het oog. Begeleid wagens naar hun parkeerplek en houd de beschikbare plaatsen in het oog.

Registratie: Je verwelkomt de deelnemers op het event. Scant het ticket van de deelnemer en overhandigt hun polsbandje.

Bevoorrading: Je bemand een waterstand waar elke deelnemer een beker met water kan vullen.

We verwachten je 2 uur voor de start van het event aanwezig. Dit is om je alle correcte info te kunnen geven en te begeleiden naar je plaats. Je ontvangt vooraf een briefing van je taak zodat je vooraf al goed weet wat je die dag moet doen.
Je blijft aanwezig tot de laatste deelnemer is gepasseerd. Van zodra de laatste deelnemer voorbij is, verwijder je de linten die aanwezig zijn in je zone en deponeert deze in de voorzien plek die ‘s morgens werd aangegeven. 

Welke vergoeding je ook kiest, deze zul je steeds achteraf ontvangen. Een Titan Gift Set ontvang je bij het inleveren van je steward hesje. Heb je gekozen voor een vrijwilligers verloning worden je gegevens genoteerd bij het inleveren van je steward hesje en wordt de uitbetaling de week erna gestort.

Zodra je geselecteerd bent, ontvang je extra informatie. Bij deze informatie zitten o.a. de gegevens van het contactpersoon dat ook tijdens het event jou zal begeleiden. 

Er zijn nog heel wat taken waar wij met Titan Events hulp bij kunnen gebruiken. Neem zeker een kijkje bij ambassadeurs als je zin hebt om te flyeren en posters op te hangen bijvoorbeeld.